Saturday, April 5, 2014

Ingrediente: Paste cu carnati
  • 1 punga de paste lungi;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • 3 fire de ceapa verde;
  • 3 carnati;
  • 300g ciuperci taiate;
  • 4 catei de usturoi;
  • 1 ardel gras;
  • 1 conserva de rosii maruntite;
  • 1 lingura de pasta de tomate;
  • sare si piper negru macinat;


Mod de preparare:
Se pune o oala cu apa la foc mic si se adauga un strop de ulei si sare. Dupa ce apa da in clocot, se adauga pastele si se fierb dupa instructiunile trecute pe ambalaj.
In paralel, se trece la prepararea sosului. Intr-o cratita se pune putin ulei, se lasa la incins iar apoi se adauga carnatii taiati felii. Dupa ce s-au rumenit putin, adaugam adreiul gras taiat joulienne, ciupercile, usturoiul, conserva de rosii, pasta de tomate, putin apa din cea in care au fiert pastele. Se lasa la fiert cca 10-15 min. Spre final condimentam cu sare, piper si alte condimente, dupa preferinte (busuioc, rozmarin,etc).
La servire, se pot amesteca pastele cu sosul sau se pot aseza pe farfurie mai intai pastele cu putin sos deasupra. Se servesc impreuna cu un pahar de vin rosu sec.
Echipa chefinbucatarie va ureaza POFTA BUNA!

0 comentarii:

Post a Comment