Sunday, April 13, 2014

Ingrediente:
  • 1 lingură de ulei;
  • 25g unt;
  • 50g ciuperci;
  • 3 ardei graşi;
  • 3 morcovi;
  • 600ml supă de pui;
  • 1 cană de orez (aprox. 200g);


Mod de preparare:
     Se pune la topit într-un vas untul, iar când acesta s-a topit se adaugă o lingura de ulei împreună cu ciupercile tăiate felii, morcovul dat prin răzătoarea mică şi ardeiul gras tăiat cuburi.
     După ce s-au lăsat legumele aproximativ 10 min la foc mic, se adaugă orezul împreună cu 3 căni de supă de pui călduţă (pont: folosiţi acelaşi recipient pentru cântărirea orezului şi a supei de pui).
     Lăsaţi la fiert cca 15 min până se umflă orezul. În acest timp, se amestecă treptat pentru a nu se lipi orezul de vas şi se condimentează după gust cu sare şi piper.
     În momentul servirii, se poate adăuga parmezan ras peste orezul fierbinte.

        Echipa chefinbucatarie va urează POFTA BUNĂ!

0 comentarii:

Post a Comment